Be Live Hamaca Afbeelding Be Live Hamaca
Be Live Hamaca ****
Bestemming: Zuidkust - Boca Chica

Be Live Hamaca

****



Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Be Live Hamaca

All inclusive genieten op de Dominicaanse Republiek kan in het viersterren all inclusive Be Live Experience Hamaca Beach. Dit resort met wellness ligt direct aan het strand van Boca Chica, een van de beroemdste stranden op de Dominicaanse Republiek.

Ligging

Be Live Experience Hamaca Beach ligt direct aan een privestrand. Op dit zandstrand staan comfortabele bamboe ligstoelen voor je klaar. Boca Chica heeft prachtig helder, kalm en ondiep water. Je kunt tot heel ver het water inlopen, waardoor het dus ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Op het water kun je o.a. kajakken, peddelen, waterfietsen of een ritje op de banaan maken.

De hoofdreden van een vakantie naar de Domincaanse Republiek is natuurlijk zon, zee en strand, maar dat betekent niet dat je tijdens een verblijf in Be Live Experience Hamaca Beach niet ook wat bezienswaardigheden mee kunt pikken. Op ca. een uur rijden van Be Live Experience Hamaca Beach vind je de hoofdstad Santa Domingo, waar je o.a. een bezoek kunt brengen aan de historische binnenstad. Hier vind je bijzondere gebouwen (waaronder de oudste kerk van Amerika, de kathedraal Santa Maria la Menor), pleinen en straten.

Faciliteiten

Je verblijft in Be Live Experience Hamaca Beach o.b.v. all inclusive, dit betekent dat je geniet van een ontbijt-, lunch- en dinerbuffet met Dominicaanse gastronomie en onbeperkt drankjes en snacks kunt bestellen aan een van de bars. Er is ook een Mexicaans a la carte restaurant waar je tegen reservering en mogelijk betaling terecht kunt.

Vervelen zal je je niet snel in Be Live Experience Hamaca Beach; er is de hele dag entertainment. Doe mee aan aerobics lessen, karaoke of bowlingtoernooi. Ook biljart, minigolf, tennis en volleybal behoort tot de mogelijkheden.

Afkoelen kan in een van de vijf zwembaden, die omgeven zijn met zonneterrassen. Deze zijn voorzien van ligbedden en parasols en je kunt ook handdoeken van Be Live Experience Hamaca Beach gebruiken. Naast de vijf zwembaden vind je een poolbar en er is een jacuzzi aanwezig. Voor kinderen is er een apart kinderbad. Hebben ze genoeg van het water dan kunnen ze terecht in de speeltuin of de miniclub (4 t/m 12 jaar).

Kamers

Alle kamers in Be Live Experience Hamaca Beach beschikken over o.a. een minibar, koffie- en theefaciliteiten, tv, telefoon, airco en een huurkluisje. Daarnaast is er een complete badkamer met fohn, bad of douche aanwezig. De kamers hebben een balkon of terras met zitmeubilair.

Tegen een meerprijs zijn er kamers met (zij)zeezicht te boeken en andere upgrades beschikbaar. Zo kun je een ruime deluxe kamer met zeezijde boeken of een superior deluxe kamer op de bovenste etage. Deze beschikken over een plafondventilator en ramen tot de grond, maar zijn niet voorzien van een balkon. De deluxe suites zijn ruimer, liggen aan de zeezijde en zijn qua faciliteiten gelijk aan de deluxe kamer.

Verzorging

U verblijft op basis van All-Inclusive.

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extras die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Be Live Hamaca 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail